Kibubini storži

Kaj so storži?

S storži Kibuba nagrajuje svoje zveste stranke. Ob vsakem nakupu jih lahko izkoristite kot popust in tako izdelke kupujete po še ugodnejših cenah. Trenutni menjalni tečaj za storže znaša 1 storž = 1 EURO. V prihodnosti ne pričakujemo nihanja tečajev.

Kako jih dobim?

Z vsakim nakupom dobijo vsi kupci, ki so registrirani v Kibubinem seznamu zvestih strank, ne glede na to, ali so nakup opravili v prodajalni, preko interneta ali po telefonu, storže v višini 10% vrednosti nakupa. Storže dobite za vsak nakup, tudi če je izdelek v akciji ali odprodaji.

Poleg tega lahko storže dobite še na številne druge načine (glejte spodaj).

Kako jih lahko uporabim?

Storže, ki ste jih pridobili, lahko uporabite kot popust pri svojem naslednjem nakupu v Kibubi. Za vsak svoj storž dobite 1 € popusta. Največja višina popusta za posamezen izdelek je omejena na 20% za izdelke v redni prodaji. Popust na storže lahko uveljavite (ali koristite) tudi za tiste akcijske izdelke, ki so v akciji ali odprodaji znižani za manj kot 20%, vendar pri tem lahko uporabite največ toliko storžev, da je končni popust znaša 20% glede na neznižano prodajno ceno. S storži ni mogoče pridobiti popusta na redno ceno pri nakupu pustolovščin, ki jih oglašujemo na naši spletni strani. Pri nakupu darilnih bonov Kibuba ni mogoče uveljavljati popusta s storži. Za izvršen nakup darilnih bonov Kibuba, stranka storžev ne prejme. 

Kibubine kupčije

Za vas imamo stalno pripravljen nabor izdelkov, kjer vam storži omogočajo zelo ugodne nakupe. S storži si namreč lahko kupite popust za določene izdelke, ki močno presega običajne popuste za storže.

Veljavnost storžev?

Storže lahko koristite do 6 mesecev po zadnjem opravljenem nakupu. Vsak nakup v tem obdobju njihovo veljavnost podaljša za nadaljnjih 6 mesecev. Če nakupa v tem obdobju ne opravite, storže izgubite in zbiranje začnete od začetka.

Koliko storžev imam?

Število in veljavnost svojih storžev lahko vedno preverite tako, da se prijavite z svojim uporabniškim imenom in geslom na strani, kjer boste ob vsakem izdelku videli tudi ceno s popustom na storže. Na vsakem računu, ki ga dobite, lahko na dnu preberete število in veljavnost vaših storžev, ki jih lahko uporabite pri naslednjem nakupu. Naši prodajalci v trgovinah so vam vedno na voljo za vse informacije, pozanimate pa se lahko tudi po elektronski pošti info@kibuba.com ali po telefonu 0590/877-70.


Storži niso prenosljivi, niti izplačljivi kako drugače, kot opisano. Če je naročilo poslano po povzetju, se storži prištejejo, ko plačilo prispe na TRR podjetja. Veljavnost storžev je 6 mesecev od zadnjega opravljenega nakupa. Po tem datumu se vrednost storžev izgubi.

Kako lahko še pridobim storže?

Dodajanje fotografij izdelkov

Kupci imajo možnost soustvarjanja vsebine spletne trgovine z nalaganjem svojih fotografij kupljenih izdelkov. Vsako potrjeno fotografijo nagradimo z 2 storžema.

Ocene izdelkov

Zveste stranke občasno povabimo, da napišejo oceno naših izdelkov, ki jih uporabljajo. Ocene objavljamo na naši spletni strani poleg opisa izdelka. Vsako oceno izdelka nagradimo z 2 storžema.

Darilo ob prijavi na novice

Dvakrat tedensko pošljemo elektronsko pošto, v kateri vas obvestimo o naših akcijah in ugodnostih. Po prvem nakupu in prijavi na naše elektronske novice, vam podarimo 6 storžev in s tem pomagamo pri nakupih.

Prejemanje novic

Tistim, ki naše tedenske elektronske novice tudi preberete in kliknete na vsaj eno povezavo v e-mailu, za vsak prebran e-mail dodelimo 1 storž. Na leto torej kar preko 100 storžev!

Prevajanje opisov izdelkov

Kibubina spletna stran živi tudi v drugih jezikih. Če nam pomagate pri prevodih opisov izdelkov, vas bomo za vaše delo nagradili s storži.Uporabniške fotografije